Stillads

Vi har mange års erfaring indenfor stilladsopsætning og hvordan man vælger det korrekte stillads til de forskellige opgaver, vi har her under lidt information omkring de forskellige typer og deres opsætning, samt deres funktionalitet og deres brugsscenarier.

Dette er den mest brugte stilladstype, den primære grund til at altid være det foretrukne valg er på grund af dets alsidighed og funktionalitet.

Man har mulighed for at bygge opad i forskellige vinkler ved hjælp af 8 komponenter, horisontaler, konsoller, gitre og lignende, dette giver en unik mulighed for at opbygge stilladset til netop dine behov. Hvert komponent har en meget lav vægt men en høj lastkapacitet. Dette gør at der nemt kan bygges på systemet uden at man går på kompromi med sikkerheden af selve strukturen.

Et murer stillads er af den gamle type stillads og bliver næsten kun benyttet af murer idag. Det kan dog bruges af alle personer.

Hvis du har et større facade projekt, kan vi hjælpe med ramme stilladser. Dette giver dig en solid løsning på dit projekt. Dette gælder om du er privat eller erhverv.

Hver opgave er forskellig, derfor tilpasser vi netop din ordre til dit projekt. Vi sørger for at stilladset er af højeste kvalitet, så du har en sikker og pålidelig løsning

Rulle stilladset er idag en nødvendighed og giver dig en ubeskriven fleksibilitet som sikrer en hurtig og smidig process.

Vi har sikret os at alle vores stilladser er af højeste kvalitet ved hjælp af direkte synlighed og inspektion.